VIDEO Tentativă de jaf la o casă de schimb valutar. Hoțul a amenințat că detonează o bombă.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tentativă de jaf, în această seară, la o casă de schimb valutar din centrul Aradului. Un bărbat cu cagulă pe faţă i-a cerut vânzătoarei banii şi a ameninţat-o că va detona o bombă. Atacatorul avea în mână şi un obiect ce părea un pistol, posibil de jucărie. Femeia a apucat să apese butonul de panică. Atacatorul a fugit, lăsând în urmă un colet suspect.

O cutie plină cu nisip. Aceasta era aşa zisa bombă, cu care a încercat să o convingă pe vânzătoarea din casa de schimb valutar să îi dea banii. Tânăra a avut însă prezenţa de spirit şi nu s-a lăsat intimidată.

image

În mai puţin de un minut, agenţii de pază au sosit la faţa locului. Imediat au ajuns poliţiştii,  jandarmii, dar şi echipe ale SRI, ca să verifice conţinutul coletului lăsat în urmă de atacator.

“Am luat măsuri pentru restricţionarea traficului rutier şi pietonal deoarece această cutie putea fi o bombă. Angajata de la casa de schimb valutar a declanşat butonul de panică pentru că un individ a intrat în incintă, i-a spus că are în cutie o bombă şi i-a cerut sa-i dea banii”, a declarat Teo Parasca comisar, şef Ordine Publică Arad.

Casa de schimb valutar se află la câţiva metri de un spital, dar şi de o piaţă foarte populata. Poliţiştii au evacuat toate magazinele din apropiere. Abia după ce s-au convins că pachetul era inofensiv i-au lăsat pe oameni să se întoarcă la treabă.  “A venit un domn de la Poliţie şi ne-a spus să ieşim afară pentru că la schimbul valutar ar fi amplasată o bombă. Atunci am încuiat şi am ieşit cu toţii afară. M-am speriat când am auzit că e vorba de o bombă”, a declarat Olimpia Irimie, vânzătoare la magazinul alăturat.

Tentativa de jaf a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale casei de schimb valutar. Poliţiştii speră ca imaginile să îi ajute să dea de urma bărbatului. Şi declaraţiile vânzătoarei sunt foarte importante. Cu câteva săptămâni în urmă, o altă casă de schimb din Arad a fost jefuită. Autorul, un elev de liceu, a fost prins la scurt timp de poliţişti.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite