Arad: Temerarii cu rotile, campioni la baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Temerarii cu rotile, campioni la baschet
Arad: Temerarii cu rotile, campioni la baschet

Sportivii de la CS Temerarii Arad au oferit un exemplu viu persoanelor cu handicap.

„Sportul te poate ajuta să-şi depăşeşti problemele”, a fost motivaţia oferită de Gabriel Dronca, preşedintele grupării, în deschiderea Cupei Ziridava. Maria Milea, reprezentata Federaţiei Române a Sportului pentru Persoane cu Handicap, a deschis întrecerea.

Turneul i-a reunit pe „Temerari” şi pe colegii lor de la clubul Lamount Cluj. Cele două echipe au jucat două meciuri de baschet în fotoliu rulant, unul oficial şi unul demonstrativ. Apoi spectatorii, atât cei valizi, cât şi cei cu dizabilităţi neuro-motorii, au fost invitaţi să încerce sportul cu mingea la coş din cărucior.

„E o experienţă unică. Mă bucur să văd că sportul e modalitatea prin care oamenii îşi pot depăşi limitele”, a spus Marian Stanciu, unul din arădenii care a acceptat invitaţia organizatorilor.

Practică şi alte sporturi

Componenţii echipei CS Temerarii sunt recunoscuţi pentru ambiţie. Arădenii au participat cu succes la întreceri oficiale de atletism şi tenis de masă, obţinând rezultate remarcabile. „Dorim să ieşim şi în alte oraşe din ţară, să arătăm că se poate”, a conchis Gabriel Dronca.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite