Taximetriştii din Arad vând ce pot de pe maşinile cu care circulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Camerei Taximetriştilor din Arad au anunţat în această dimineaţă că se confruntă cu o problemă mai delicată. Mai mulţi patroni ai firmelor de taximetrie au relamat faptul că, la sfârşitul zilei de muncă, unii şoferi nu predau toţi banii câstigaţi în urma curselor efectuate, iar unii distrug maşinile.

Până acum sunt zece cazuri.

„Avem zece cazuri de acest gen. Vom avea o întâlnire prin care vom decide ce vom face mai departe. Să vedem dacă vor fi reclamaţi la poliţie. Este vorba despre şoferii de la mai multe firme de taxi, însă nu putem da acum numele”, spune Daniel Tomuţa, preşedintele Camerei Taximetriştilor din Arad.

Patronii spun că unii angajaţi vând roţile de rezervă, trusele de scule, instinctoarele, husele de pe scaune sau chiar banchetele.

„Am auzit că au fost şoferi care nu au mai predat banii”, spune Cristi Altman, şofer de taxi. Şi Lucian Ardelean spune că a auzit că uneori mai sunt probleme. „Se schimbau cauciucurile noi cu altele vechi sau după o zi de lucru se fugea cu banii. Sunt multe lucruri despre care am auzit că ar fi făcut unii angajaţi”, spune Lucian Ardelean.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite