Târgul de Crăciun, afacere profitabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tarabele cu mâncare au fost cele mai vizitate de arădeni
Tarabele cu mâncare au fost cele mai vizitate de arădeni

Vânzătorii de la tarabele cu decoraţiuni şi mâncare din centrul oraşului spun că au intrat în noul an cu buzunarele pline. Spre bucuria arădenilor, dar şi a comercianţilor, Târgul de Crăciun din faţa primăriei a rămas deschis şi în primele zile ale lui 2010.

La mai bine de o lună de când platoul Primăriei a fost amenajat pentru a găzdui diferite târguri printre care şi cel de Crăciun, 2010 i-a întâmpinat pe arădeni cu acelaşi meniu special pregătit pentru sărbătorile de iarnă.
Astfel, în zilele libere de 1, 2 şi 3 ianuarie arădenii dornici de ieşire la plimbare au profitat de ocazie şi s-au încălzit cu un vin fiert în faţa bradului uriaş montat de municipalitate.
„Consider că târgul a fost un succes. A fost foarte frumos, iar ideea cu renii a fost inedită”, a spus Eugen Surdu, un arădean care-şi făcea plimbarea de după prânz.

Târgul cozonacului secuiesc
Vedeta a fost cozonacul secuiesc, dovadă că arădenii l-au preferat în locul iahniei de fasole sau al cârnăciorilor rumeniţi. „Au fost cei mai delicioşi pe întreaga durată a târgului. Este destul de consistent pentru a constitui o masă rapidă”, a spus Ovidiu Ban, un arădean.
Deşi în majoritatea timpului comercianţii au fost puşi la grea încercare de numărul mare de clienţi, părerile sunt împărţite în ceea ce  priveşte profitul acumulat. În timp ce majoritatea se declară mai mult decât mulţumiţi, alţii susţin că sunt pe zero. „Am avut vânzări peste aşteptări. În special, seara a mers foarte bine, am avut clienţi permanent”, a recunoscut Ileana Şipoş, producător de plăcinte.
Târgul de Crăciun se va închide oficial în această seară, conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Arad, Corina Drăghici. De mâine, căsuţele şi platformele  mobile vor fi demontate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite