Arad: Mierea bate gripa mai ceva ca Tamiflu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Mierea bate gripa mai ceva ca Tamiflu
Arad: Mierea bate gripa mai ceva ca Tamiflu

Arădenii care preferă medicina naturistă în locul medicamentelor s-au orientat spre leacurile tradiţionale în lupta cu gripa porcină.

 De dimineaţă, mierea a fost în capul listei de cumpărături. Proprietăţile produsului finit al albinei sunt cunoscute pentru eficienţa lor. „Sincer, nu ştiu de unde isteria cu gripa porcină, dar văd că la televizor şi în ziare numai asta vezi. Aşa că am zis să-mi fac şi eu provizii”, a spus arădeanul Dan Ştefănescu.

Apicultorii care-şi duc marfa la piaţă recomandă consumul de miere şi dacă nu există simptome de gripă porcină. „E bună la orice şi previne bolile. E cel mai puternic energizant natural cunoscut. E antiinfecţios şi acţionează asupra principalelor sisteme şi aparate din organism”, a explicat Florica Jurcă. Comercianţii pun la dispoziţie mai multe tipuri de miere: de salcâm, floarea soarelui, tei, mentă, zmeură, mac sau polifloră.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au confirmat existenţa a 36 de cazuri de gripă nouă în Arad. Colegiul Naţional Moise Nicoară şi-a închis porţile pentru că patru elev au contactat virusul, iar Liceul German e în acelaşi pericol.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite