Arad: Tâlharii disperaţi de criză atacă în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Tâlharii disperaţi de  criză atacă în plină zi
Arad: Tâlharii disperaţi de criză atacă în plină zi

Bărbatul care a deposedat de 60.000 de lei o poştăriţă este încă în libertate. Poştaşii arădeni se tem pentru siguranţa lor după ce o colegă a fost tâlhărită în plină zi în cartierul Grădişte.

Meseria de poştaş este tot mai riscantă. În ultima perioadă, în mai toată ţara, poştaşii au fost victimele unor jafuri. De cele mai multe ori, vizaţi sunt angajaţii care transportă coletele şi banii în geantă, nu cei care folosesc maşinile. Cel mai recent caz de acest gen este cel al poştăriţei atacate în plină zi, în cartierul Grădişte. Hoţul se află şi la această oră în libertate.
„Cercetările continuă în acest sens. Am format mai multe filtre atât în municipiu, cât şi în judeţ, şi sperăm să-l prindem pe făptaş în cât mai scurt timp”, a declarat în această dimineaţă Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Jefuită pe lumină
Cei aproape 60.000 de lei furaţi de la poştăriţa din Arad erau bani alocaţi pensiilor şi alocaţiilor. Colegii femeii spun că se tem să mai vină la serviciu şi că meseria lor este una foarte riscantă. Tot ei sunt de părere că banii pe care trebuie să-i distribuie lunar la pensionari ar trebui duşi cu o maşină. „Ne pare rău de ceea ce i s-a întâmplat colegei noastre. Banii pe care îi avea în geantă trebuiau să ajungă la zeci de bătrâni şi copii. Niciodată nu se ştie ce putem păţi. Bine măcar că nu au bătut-o, situaţia se putea încheia mult mai tragic”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, Ciprian Moise, factor poştal în Arad. De asemenea, colegii poştăriţei spun că femeia se află şi acum în stare de şoc. Incidentul a avut loc în cartierul Grădişte din municipiu, în plină zi, în jurul orei 14.00.
Femeia le-a povestit poliţiştilor că mergea liniştită pe stradă, în timpul serviciului, când deodată un bărbat a abordat-o. Acesta i-a smuls geanta de pe umăr şi s-a făcut nevăzut. Angajata poştei avea asupra sa aproximativ 60.000 de lei. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite