TUPEU CTP-ul a majorat biletele de tramvai cu două zile înainte de termenul prevăzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătaie de joc pe banii arădenilor, marca CTP. Arădenii sunt nemulţumiţi de faptul că vor trebui să plătească cu un ban mai mult pentru o călătorie cu tramvaiul sau autobuzul.

Deşi majorarea biletelor pe mijloacele de transport în comun va intra în vigoare abia de mâine, ieri şi astăzi, arădenii au fost păcăliţi cu neruşinare de către Compania de Transport Public Arad care a eliberat bilete de tramvai cu 1,6 lei.

“Soţia mea a cumpărat în această dimineaţă un bliet, de la toneta din Mioriţa cu 1,6 lei, deşi am citi în ziare că abia de mâine se va scumpi. După câteva ore, la aceeaşi tonetă,  preţul de 1,6 lei a fost acoperit cu o etichetă pe care era scris preţul vechi, de 1,5 lei”, a spus Marin Molnar din Arad.

Vânzătoarea de la toneta “cu surprize” spune că nu ea a fost cea care a vândut biletele cu 1,6 lei, ci colega ei care de altfel a şi primit o înştiinţare de la CTP prin care a fost anunţată că are voie să vândă bilete majorate.

“Posibil să se fi strecurat o greşeală la respectiva tonetă. De mâine abia se vor vinde biletele cu 1,6 lei, iar cele vechi vor rămâne valabile încă zece zile”, a declarat în această dimineaţă Petre Cuvineanu, director tehnic la Compania de Transport Public Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite