Arad: Răniţii din autocarul lovit de TIR au depus plângeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Răniţii din autocarul lovit de TIR au depus plângeri
Arad: Răniţii din autocarul lovit de TIR au depus plângeri

Şoferul nu a consumat alcool, dar a recunoscut că a adormit la volan. Anchetatorii continuă cercetările în cazul accidentului de la Milova, când un TIR din Bulgaria a pus în pericol viaţa a 37 de oameni.

Oamenii legii au anunţat în această dimineaţă că au sosit rezultatele examenelor biologice care arată că şoferul TIR-ului nu a avut alcool în sânge. Mai mult, acesta a recunoscut în faţa poliţiştilor că a adormit la volan. Răniţii au depus pe rând plângeri la Poliţie împotriva şoferului vinovat, însă oamenii legii aşteaptă să vadă câte zile de spitalizare vor primi în total pasagerii implicaţi în accident.
 „Toţi răniţii care au rămas internaţi au depus plângeri. La sediul Poliţiei am înregistrat alte două plângeri de la doi pasageri răniţi mai uşor. Conform legii, trebuie să existe 10 zile de spitalizare pentru ca noi să putem începe urmărirea penală împotriva şoferului bulgar. De aceea, încă monitorizăm cazul şi aşteptăm să vedem cât timp vor mai rămâne internaţi pasagerii”, a declarat, în această dimineaţă, comisarul Adrian Lile, şeful serviciului Poliţiei Rutiere din Arad.

Pedeapsă în funcţie de spitalizare
Şoferul vinovat, Krasmir I., în vârstă de 30 de ani, se află în Bulgaria şi urmează să fie citat de către oamenii legii în momentul în care se va începe urmărirea penală. De asemenea, încadrarea juridică a faptelor sale va fi dată în funcţie de numărul de zile de spitalizare a pacienţilor.
Reprezentanţii companiei de transport Kessler din Germania vor fi despăgubiţi de către firma de asigurări. Aceştia se pot adresa instanţei doar în cazul în care nu vor fi mulţumiţi de banii pe care îi vor primi.

10 zile ar trebui să stea în spital răniţii pentru ca poliţiştii să înceapă urmărirea penală împotriva şoferului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite