TIMP LIBER: Maşinile tari şi iuţi turează motoarele la Cupa VSS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele evenimente din weekend la Arad. Sâmbătă şi duminică pe circuitul VIK Power are loc un nou concurs automobilistic, Cupa VSS,  la care participă maşini de raliu.

Unul dintre capetele de afiş ale evenimentului de pe circuitul Vik Power este pilotul Sergiu Tirla. Acesta spune că pasiunea reuşeşte de cele mai multe ori să învingă şi criza economică. „Totul costă mult în acest sport, de aceea practic nici nu putem spune că reuşim să ne antrenăm. Costă mult totul, de la maşină, la motor, la pneuri, dar facem eforturi şi participăm la competiţii”, a declarat pilotul. De altfel, organizatorii au planuri mari. Ei vor ca în viitor Aradul să găzduiască un campionat judeţean de raliu. „Dorim să organizăm un campionat judeţean pentru 2011 la Arad care să cuprindă aproximativ opt etape şi să se întindă din martie până în septembrie. Organizăm curse şi pentru a oferi posibilitatea celor pasionaţi de acest sport să nu se mai întreacă ilegal pe stradă”, a explicat Sorin Bălan, organizatorul competiţiei.


Echipa organizatorilor este acum în negocieri cu mai multe primării din judeţ pentru circuite afară din localităţi, pe o lungime de cel puţin 10 kilometri, iar maşinile vor fi împărţite în două categorii: pregătite special pentru concurs şi de stradă.

Expoziţie de pictură şi sculptură


Galeria Delta este, începând de astăzi, gazda unei duble expoziţii realizată de artiştii Zoia Pop şi Cristian Pentelescu. Cei doi vor expune atât lucrări de pictură, cât şi de sculptură, fiind preocupaţi de tematici diferite. Stilurile celor doi sunt artişti, de asemenea, diferite. Expoziţia de la Arad debutează astăzi şi va putea fi vizitată până în data de 20 august. Cei doi artişti vor putea fi găsiţi la galerie în fiecare zi, între orele 17.00 şi 19.00. Intrarea este gratuită pentru public, iar iubitorii de artă au posibilitatea să stea de vorbă cu artiştii şi să afle secretele unei lucrări de excepţie, în cadrul unor dialoguri.

Cupa prieteniei la ping-pong

Locuitorii comunei Fântânele sărbătoresc, de la începutul lunii august şi până la sfârşitul ei, Zilele Comunei Fântânele. Sâmbătă, în Parcul cu Castani, sau Parcul Bisericilor cum mai este cunoscut, are loc, de la ora 10.00, Cupa Prieteniei la ping-pong. Concursul se va desfăşura pe două categorii de vârstă.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite