TIME OUT: Salsa și “Veverițele Vesele” vor face deliciul acestui sfârșit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ultimii 20 de ani, discoteca a fost plină în fiecare vară
În ultimii 20 de ani, discoteca a fost plină în fiecare vară

Pasionații de dans latino sunt așteptați la cea mai mare reprezentație de mișcări salsa, susținute de cei mai renumiți dansatori italieni.

În 20 şi 21 martie, cea mai renumită şcoală de dans din Roma, Italia-Salsadifferente va fi prezentă în Arad, prin cei trei dansatori profesioniști Salvatore, Ciccio şi Remo reuniţi în trupa de dans Salsa Loca, pentru a susţine primul workshop profesionist de salsa din Arad.

În prima zi de workshop, distracţia va începe la ora 21.00 în Club Space şi va continua la ora 22.00, cu un curs pentru începători de Rueda de casino. Mâine, workshop-ul are loc la sala de sport a Liceului Pedagogic Arad.

De la ora 15.00 până la ora 18.00, cursanţii vor învăţa să danseze reggaeton, rumba şi salsa cubana rueda & style. Festivalul se va închide la ora 18.30 şi, tot atunci, se pot face rezervări pentru cursuri cu profesori specializaţi.

Distracție și voie bună în Studio One

Băieții de la “Veverițele Vesele”, cea mai în vogă trupă de travestiți din România vor fi invitații de onoare ai clubului Studio One, unde se pregătește o mega petrecere. Show-ul va începe mâine noapte, de la ora 21.00.

„Pentru noi travestiul înseamnă teatru. Nu ne dorim să fim femei iar tot ce facem este doar pentru a-i amuza pe ceilalţi şi a primi aplauze. Din păcate, românii sunt încă reticenţi la ideea de travesti, în primul rând pentru că nu ştiu ce este cu adevărat şi în al doilea rând pentru că au văzut numai exemple proaste, piaţa abundând de tot felul de persoane nesigure pe identitatea lor sexuală pe care presa le-a promovat intenţionat”, a spus Lucian Dunăreanu, iniţiatorul proiectului.

Prin spectacolele pe care le organizează, băieţii demonstrează că cei care fac travesti corect sunt oameni normali care îmbracă haine de femeie pe scenă şi îşi fac job-ul.

Mihai Bâgu le dezvăluie arădenilor arta portretului

image

Expoziţia Progression of a portrait, un experiment interesant al lui Mihai Bâgu, este cea de-a treia personală a artistului.  și este deschisă la Complexului Muzeal Arad.

Primul eveniment personal  de la muzeul arădean, ”Figuri, Figuraţii şi Forme picturale”, a fost organizată în anul 2007, fiind urmată de  expoziţia ”Cluj Napoca Beauty”, în 2009. 

Mihai Bâgu, masterand al Universităţii de Artă şi Design din Cluj Napoca, este cunoscut în Arad și pentru participarea la o serie de expoziţii de grup precum  Salonul de artă Arad şi Grup 21 găzduite de Galeria Delta.

„Nebună după tine”

Teatrul Clasic “Ioan Slavici” prezintă în această seară, în Sala Studio, de la ora 19.00 piesa „Nebună după tine”, un recital al tinerei actrițe Giorgiana Elena Popan. Ambiţioasă şi plină de energie, Giorgiana Elena Popan, ajutată de colegul său Tudor Lucanu, care a realizat scenografia acestui spectacol, aduce în scenă o piesă vie, incitantă, în care pune în discuţie o temă aparţinând oricărei actualităţi (geografice sau temporale) și anume singurătatea. Actorii readuc acea stare pe care o trăim cu toţii, la un moment dat, acea singurătate care ne poate ucide  sau care ne poate deveni „cea mai bună prietenă“.

Excursie la Strănașa

image

Asociaţia „Veniţi cu noi” propune iubitorilor naturii o excursie specială. Este vorba despre o deplasare de două zile, la refugiul Strănaşa. Plecare se va face din Arad, sâmbătă, cu trenul de la ora 07.50 până la Nadăş, iar întoarcerea se va face duminică la ora 18.52. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, în fața Gării.

“Totul despre femei”

“Totul despre femei” prezintă 5 povești diferite. În fiecare dintre acestea, 3 femei trec prin locuri și situații, care, la o prima vedere, par a nu avea legătură între ele. Spectacolul arată ce face voit, nevoit, conștient sau din instinct, femeia atunci când se vede pusă în diferite situații. Din fiecare distribuție fac parte trei actrițe care au o sarcină destul de grea: pe parcursul a 15 scene ele trebuie să interpreteze cinci personaje diferite, trecerea de la un caracter la altul făcându-se în doar câteva secunde. Piesa se va juca în Sala Mare a Teatrului Clasic “Ioan Slavici”, de la ora 19.00.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite