TIME OUT: Iubitorii de drumeţii sunt invitaţi de 1 Mai la schitul Feredeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei care s-au plictisit de clasicele grătare pentru ziua de 1 Mai şi sunt iubitori de drumeţii, pot alege să-şi petreacă sâmbăta la mănăstirea Feredeu.

Plecarea se face cu trenul din Arad de la ora 7.50 până la Ghioroc, apoi cu autobuzul la Covăsânţ, iar întoarcerea va avea loc în aceeaşi zi, la ora 18.31. “Traseul propus este: Covăsânţ, Vârful Otcovac, Şaua Gurgului, Valea Mâsca, cariera Galea, schitul Feredeu, culmea Orlea, culmea Mâsca, cariera Galşa şi staţia CFR Şiria, în lungime de aproximativ 19 kilometri”, a declarat Ioan Ciuliac, conducătorul de gup. Acesta a mai spus că transportul va costa aproximativ 10 lei. Întâlnirea participanţilor are loc în staţia CFR Arad cu 30 de minute înainte de plecarea trenului. Aceştia trebuie doar să fie îmbrăcaţi sport.

Întâlnire cu Horia Brenciu

Iubitorii de muzică bună, dar și de spectacol, sunt invitați în această seară de la ora 22.00 la un concert incendiar cu Horia Brenciu. Acesta va fi acompaniat de formația HB Orchestra și promite o seară de muzică live de cea mai bună calitate în cadrul turneului său de cluburi. Cunoscut entertainer, Horia Brenciu va fi gazda unei seri perfecte pe ritmuri de blues, funky și swing, o seară veselă și tristă în același timp.Concertul este găzduit de Studio One, în incinta clubului Rennaissance iar biletul de intrare costă 10 lei.

Invitație la comedie



În acest spectacol, regizorul a translat textul în primii ani ai secolului al XXI-lea, hanul imaginat de Goldoni fiind acum un hotel bun, cu personal de toate etniile, în rândurile căruia se află şi un român care nu se simte în largul său şi care ascultă cu sufletul îndoit emisiunile românofobe de la radio. Vă sună cunoscut? Cu siguranţă! În acest context, „Slugă la doi stăpâni“ apare într-o lumină cu totul şi cu totul nouă, cu multe trimiteri la realitatea zilei de azi, cu farmec, umor şi nostalgie. Piesa se va juca de la ora 19.00.

Excursie în aer liber

Stațiunea Căsoaia, situată la circa 50 de km de Arad îi așteaptă pe iubitorii de drumeții și de natură pentru petrecerea unei zile în mijlocul naturii. Autoritățile locale s-au pregătit și ele pentru acest week-end de 1 mai, organizând locuri de campare  și de grătar. „În zona Căsoaia avem saci şi pubele din belşug. Am organizat amplasarea a 50 de saci de gunoi, în afara celor existenţi. Vom tri¬mite acolo şi Poliţia Comunitară, pentru a supraveghea zona și a evita evetuale incidente”, a declarat primarul Florin Farcașiu.

Expoziţie tradiţională

image

Complexul Muzeal Arad găzduieşte vernisajul unei expoziţiei personale tradiţionale, semnate de Adrian Sandu, muzeograf. Expoziţia este deschisă la Muzeul de Artă Arad până pe 09 mai 2010, iar intarea este liberă.



DJ Ben retro “Especial”

image

Clubul Patchouli organizează sâmbătă, 1 Mai cel mai tare retro party de început de vară. Invitatul special, DJ Ben retro “Especial”, va veni din Timişoara şi va încinge atmosfera până în zori. Intrarea este liberă.

Kici party în club Bazzara

În această seară se anunţă distracţie la maxim pentru tinerii care vor lua drumul clubului Bazzara, unde va avea loc Kici party. Intarea în club este liberă doar pentru persoanele îmbrăcate în haine cât mai kicioase.

Concurs de role

Tinerii pasionaţi de mersul cu rolele sunt invitaţi duminică, de la ora 12.00, în parcul copiilor pentru un concurs de sărituri. Trebuie să aibe la ei doar o pereche de încălţări pe roţi şi multă voie bună.

Citiţi şi Află cum va fi apa mării de 1 Mai pe litoral

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite