TIME OUT: Concerte, concursuri de frumusețe și multă muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au la dispoziție un weekend plin de evenimente
Tinerii au la dispoziție un weekend plin de evenimente

Karaoke, petreceri retro și multe suprize, asta au pregătit patronii cluburilor și localurilor de noapte tututor arădenilor.

Formatia Locatarii va susţine mâine un concert în clubul Flex, eveniment care face parte din cadrul unui mini turneu în luna mărţişorului. Concertul va începe la ora 22.00 şi este realizat cu sprijinul Casei de Cultură a Municipiului Arad.

Tot mâine, 13 martie, clubul Patchouli va organiza un concurs „Miss Student”, ca urmare a casting-ului din 7 martie. Clubul Studio One organizează mâine noapte o mega petrecere alături de Jayko ft. Anya. Celebrul hit “One” îi va ridica la dans pe toți cei prezenți. Intrarea la eveniment pentru doamne și domnișoare este gratuită.

În această noapte, în club Nostalgia va avea loc un spectacol de stand up comedy urmat de celebra petrecere retro. Intararea este gratuită pentru toată lumea.

Hituri de Bazzara

La rândul lui, clubul Bazzara din Arad organizează în această noapte cea mai tare petrecere de până acum, cu invitați precum Snaz și Paul Hava. “Atât azi, cât și mâine, muzica va răsuna la maxim în clubul nostru, iar invitații și surprizele se vor ține lanț”, a spus Rubin Moți, managerul clubului Bazzara. Sâmbătă, 13 martie, Teatrul Clasic “Ioan Slavici” este gazda concertului susținut de formaţia Compact în turneul “Cântece pentru prieteni”. Turneul vizează circa 50 de orașe din România.

image

Expoziție de pictură la Galeria Takacs

Artista plastică Flory Takacs își expune și în acest sfârșit de săptămână lucrările special create pentru luna martie. Expoziția intitulată „Armonia culorilor”, a fost inaugurată la începutul săptămânii în cadrul vernisajului de la Sala Clio.

Sâmbătă și duminică, expoziția poate fi admirată la  la Galeria Takacs de pe strada Lucian Blaga. În lucrările recent concepute, atmosfera tablourilor este sobră, mai puţin ostentativă. La acestea se observă cel mai bine capacitatea lui Flory Takacs de a crea linişte, pace, armonie, o destindere generală.

“O caracteristică principală a artei mele este faptul că deşi fiecare imagine are povestea ei interioară, ele nu fac în nici un fel demersuri narative spre exterior”, a explicat artista Flory Takacs. Fără a crea peisaje rurale, ample, mâna şi mintea artistei, se opreşte şi asupra unor crâmpeie din natură pentru a le descoperi zvâcnirile unor impulsuri cosmice.

Vernisaj de pictură

Recomandări de weekend

Astăzi
Workshop  pentru asociere

În cadrul celui mai mare târg de construcţii şi instalaţii din vestul ţării, astăzi, la Expo Arad Internaţional, în pavilionul B, se desfăşoară workshop-ul ”Clusterele – suport al creşterii competitivităţii operatorilor economici” organizat prin intermediul consorţiului Ro4Europe. Scopul înfiinţării acestora este crearea şi perfecţionarea relaţiilor de colaborare între mai multe firme dintr-un anumit domeniu sau domenii diferite sub acelaşi brand, acestea putându-se dezvolta în regiuni care oferă avantaje diferite.

Sâmbătă
Totul despre femei

Piesa lui Miro Gavran, în traducerea Mihaelei Balint şi regia lui Felix Crainicu este un spectacol inedit şi surprinzător care se oferă publicului două variante diferite, jucându-se cu o distribuţie dublă. Câte trei actriţe construiesc trasee în aparenţă separate, pe parcursul a 15 scene trecând prin locuri şi situaţii ce par a nu avea legătură între ele. În fiecare scenă apar câte trei personaje, frânturile de viaţă desenate fiind strâns legate între ele. Spectacolul se joacă la Sala Studio de la ora 19.00.

Piesă de teatru

Duminică
Improvizaţie de teatru

Evenimentele inedite marca Club Flex continuă şi în acest final de săptămână. După  alte două seri de concerte şi karaoke, duminică seara,  scena din Flex va găzdui trupa Oblio, în cadrul unui experiment teatral. Este vorba despre o seară dedicată improvizaţiei de teatru, la care sunt aşteptaţi toţi iubitorii acestei arte. Intrarea la acest inedit spectacol de improvizaţie este de opt lei, bani în care este inclusă şi câte o bere. Pentru a fi siguri că găsiţi o masă, sunteţi aşteptaţi în Flex de la ora 21.00.

Tinu Vereșezan la Tabiet Caffe

În această seară, solistul de muzică populară Tinu Vereșezan va susține un inedit recital în incinta restaurantului Tabiet Caffe. Intrarea la eveniment costă 50 de lei iar organizatorii au anunțat distracție pe cinste.

Tinu Vereșezan va cânta astăzi în Tabiet Caffe

„Culoarea visurilor noastre”

Teatrul de Marionete prezintă duminică, de la ora 11.00 piesa “Culoarea visurilor noastre”. Cei mai mici spectatori sunt așteptați la o poveste cu totul specială, cu o regie artistică deosebită care îi va încânta.

Deplasare pentru fani

Fanii formaţiei de baschet ICIM pot efectua deplasarea la meciul din cadrul Campionatului Național, care se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, la Târgu Secuiesc cu  un autocar pus la dispoziție  de către club.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite