TIME OUT: Arădenii sunt așteptați duminică la un concurs de raliuri și tuning show, mai ceva ca în filmele de acțiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii evenimentului au promis că show-ul din acest weekend va fi unul pe cinste iar marele câștigător va fi răsplătit cum se cuvine.

Iubitorii de cai putere și de face lift auto sunt așteptați să se înscrie și să participe gratuit la un concurs de tuning, ce va cuprinde mai multe probe de măestrie în ale șofatului dar și de bași.

Evenimentul de tuning va avea loc duminica aceasta în parcarea complexului Expo Arad. Astfel, toți pasionații de autoturisme care s-au săturat să-și petreacă sfârșitul de săptămână la grătare și mici, pot alege să schimbe peisajul și să participe la un tuning show, sau doar să asiste la spectacolul oferit de concurenți.

“Persoanele care se numără printre pasionaţii de cai putere, au viteza în sânge, sunt mari amatori se senzaţii tari pe patru roţi sau împătimiți al sound-ului de calitate, mai au acum o ultimă şansă să demonstreze că sunt cei mai tari din parcare”, spune Gelu Aleonte, unul din organizatorii evenimentului.

Marele premiu, o cupă

Înscrierea și participarea la concurs este gratuită. Organizatorii spun că vor avea loc probe de îndemânare, facelift, car audio sau drift show. Concurenții vor avea de parcurs un traseu de aproape un kilometru, bine stabilit, peste mai multe cauciucuri vechi, movile de pământ sau vor trebui să ocolească mai multe obstacole. În Arad eixstă mii de pasionați de cai putere care spun că abia așteaptă câte un astfel de eveniment, ca să-și poată demonstra abilitățile atunci când sunt la volan.

“Nu am participat niciodată la un astfel de concurs, decât ca spectator. Mi-ar face plăcere pentru că am o mașină pe care o tunez ori de câte ori am bani și timp. E bine că de această dată nu costă nimic”, declară Grigore Florincaș. Premiile puse la bătaie de organizatori îi așteaptă astfel pe concurenți. Marele premiu este o cupă cu valoare sentimentală, o spun cei care au pus-o la bătaie.

De regulă, participarea la show-urile pe patru roți golesc buzunarele concurenților cu cel puțin 300 de lei. De această dată însă, evenimentul îi vizează doar pe amatory și nu costă nimic. “Doritorii se mai pot înscrie la numărul de telefon 0730 188 287 (Gelu Aleonte) sau la adresa de e-mail expo10@ccia-arad.ro pentru a-și rezerva un loc în cursa campionilor”, a adăugat Gelu Aleonte.

Asfalt și roți încinse

La ineditul eveniment de duminică vor participa și doi profesioniști în ale tuningului care vor face mai multe demonstrații de Drift Show. Invitații speciali vor face să fumege pneurile mașinilor pe asfalt, într-o demonstraţie de derapaje controlate. Cascadoriile vor dura aproape o oră.

Sâmbătă, ora 21.00

Tequila Sunrise

Sâmbătă Club Babylon își poftește oaspeții la o „degustare” fierbinte, numită TEQUILA. Printre mixurile lui Dj Paul, cei care vor fi prezenţi la petrecere, vor avea ocazia să deguste la doar cinci lei shot-ul de tequila.

Sâmbătă ora, 12.00

Trenuleţul de agrement

Arădenii au la dispoziţie în fiecare week-end din sezonul estival trenuleţul de agrement. Trenuleţul turistic circulă sâmbătă şi duminică cu plecări la ore fixe din Piaţa Avram Iancu (staţia din spatele Teatrului).

Sâmbătă, ora 19.00

Inaugurare în lumea artei arădene

Galeria “Studio 73”, un spaţiu neconvenţional dedicat artei îşi deschide porţile. Galeria îşi va avea sediul într-una dintre cele mai frumoase clădiri din Arad, Palatul Cenad (Bulevardul Revoluţiei nr. 73.

Duminică, ora 10.00

Întâlnirea filatelică de duminică

Duminica este dedicată filateliştilor arădeni. Aceştia se vor întâlnii timp de trei ore la Casa Sindicatelor din Arad. Iubitorii mărcilor poştale sunt învitaţi astfel începând cu orele 09.30 la Sindicate, în camera 48.

Astăzi, ora 17.00

Campionatul Mondial pe Ştrandul Neptun

Iubitorii sportului rege sunt invitaţi începând cu această după masă şi timp de o lună de zile, pe Ştrandul Neptun. Cea de-a 19-a ediţie a Campionatului Mondial de fotbal, care are loc de această dată în  din Africa de Sud va fi mai aproape de arădeni pe terasele unde au fost deja amplasate zeci de monitoare cu plasmă sau proiectoare gigant.

Aşa cum s-a obişnuit ori de câte ori are loc o competiţie importantă în sezonul estival, Ştrandul Neptun oferă mai mult decât un loc de petrecere a timpului liber şi de relaxare. Microbiştii şi nu numai vor avea parte pe lângă gustări calde şi reci, multă bere, distracţie şi bună dispoziţie şi de nici mai mult, nici mai puţin decât 64 de partide de fotbal la cel mai înalt nivel.

Sâmbătă, ora 11.00

Tradițiile slovacilor din Ținuturile de jos, în festival

Slovacii din Nădlac sunt din  nou gata de sărbătoare. Sâmbătă pe 12 iunie, se va desfăşura la Nădlac „Na jarmoku 2010 - La iarmaroc 2010”, ediţia a III-a. Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc la orele 11,00, în piaţa din centrul oraşului.

Festivalul se organizează odată la cinci ani, prin rotație în localități slovăcești din Ținuturile de Jos. Scopul evenimentului îl constituie prezentarea valorilor culturale ale slovacilor din aceste ținuturi. În cadrul acţiunii vor avea loc prezentarea meşteşugurilor tradiţionale, prezentarea şi degustarea produselor specifice de gastronomie dar și elemente specifice de folclor, teatru de amatori, producţii literare ale acestor comunităţi şi nu numai. Participă invitați din Slovacia, Serbia și Ungaria.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite