Arad: Geta Onu ajunge la TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Geta Onu ajunge la TAS
Arad: Geta Onu ajunge la TAS

FRF a respins recursul celor de la ACU. Studenții au contestat retrogradarea dictată de Comisia de Disciplină, sperând că vor fi reprimiți în liga a 3-a.

Arădenii sunt protagoniștii unui nou episod din circul de la FRF. Reprimiți în liga secundă pe baza punctajului realizat sezonul trecut (au retrogradat primii sub linie, iar Liberty Salonta nu s-a înscris în campionat), cei din Aradul Nou s-au trezit trimiș în eșalonul al treilea cu o zi înaintea primei etape. Președintele executive Gheorghița Onu a fost amendată cu 100.000 de lei și i s-a interzis să desfășoare orice activitate legată de fotbal, fiindu-i restricționat și accesul pe stadioane.

Decizia a avut la bază implicarea clubului în scandalul de corupție de la meciul cu FC Bihor, după care Sorin Cigan și Onu au intrat în atenția DNA.

ACU a făcut recurs săptămâna trecută, răspunsul sosind dimineață: ”Comisia de Recurs respinge ca nefondat recursul clubului ACU Vasile Goldiş Arad, făcut împotriva deciziei Comisiei de Disciplină din 14.08.2009 şi menţine în totalitate această hotărâre. Cu drept de recurs la TAS în termen de 21 de zile de la comunicare”.

Înainte de a înainta recursul, Onu a declarat că va apela la instituția de la Lausanne pentru a i se face dreptate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite