După înfățișarea de astăzi, procesul anului se va relua abia în luna februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procesul interlopilor continuă cu noi audieri
Procesul interlopilor continuă cu noi audieri

Prima înfăţişare din acest an a procesului Uţu Rohozneanu a durat aproape nouă ore. Judecătorul a audiat peste zece martori şi a anunţat că expertiza celor patru convorbiri telefonice cuprinse în rechizitoriu şi contestate de apărătorii interlopilor poate dura până la patru luni.

Judecătorul a audiat peste zece martori şi a anunţat că expertiza celor patru convorbiri telefonice cuprinse în rechizitoriu şi contestate de apărătorii interlopilor poate dura până la patru luni.

Cum era de aşteptat, o parte din martori şi-au retras ieri plângerile, în timp ce alţii au continuat cu acuzele la adresa întregului clan Uţu Rohozneanu. La rândul lor, cei 14 interlopi, deoarece Gheorghe Beleiu este încă în spital, au continuat să-i acuze pe martorii care au declarat împotriva lor, că sunt nişte mincinoşi, ba mai mult, că au fost învăţaţi de către procuror ce să spună. Procesul s-a reluat în această dimineaţă, iar în faţa instanţei urma să se prezinte Şuteu şi soţia lui Ioan Vivi Fizidean. Cei doi vor declara doar în favoarea lui Uţu Rohozneanu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite