Sute de şomeri din Arad au luat cu asalt Restaurantul Bingo în căutarea unui job

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de posturi au fost scoase la bătaie în această dimineaţă la Bursa Locurilor de Muncă organizată de către AJOFM Arad. Arădenii prezenţi astăzi la Bursa Locurilor de Muncă recunosc că nu au găsit joburile pe care le căutau însă sunt dispuşi ca după zeci de ani de muncă să se reprofileze, numai ca să aibă ce pune pe masă.

Bogdan Niţu are 45 de ani şi este de profesie maistru mecanic. A rămas în şomaj din decembrie anul trecut pentru că firma la care a lucrat în ultimii ani a făcut restructurări. “M-aş angaja orice, inclusiv agent de pază, cu toate că am o altă pregătire. Aş accepta şi ore suplimentare numai să ştiu că am de lucru. Este o perioadă foarte grea”, a mărturisit în această dimineaţă Bogdan Niţu.

image

În ceea ce-i privesc pe angajatori, aceştia spun că majoritatea arădenilor îşi doresc să lucreze şi muncitori necalificaţi. “Am avut foarte multe cereri din partea şomerilor pentru muncitori necalificaţi. Noi căutăm paznici şi sculeri.

image

Din păcate meseriaşi buni nu prea găsim la burse”, a recunoscut Adrian Burzo, jurist în cadrul fabricii Victoria. Un alt arădean aflat în căutarea unui loc de muncă spune că de 20 de ani lucrează ca şofer, însă ultima societate la care a fost angajat a falimentat, drept urmare, acum e dispus să se angajeze orice. “Sunt în şomaj şi tare mult aş vrea să-mi găsesc un loc de muncă. Am lucrat ani de zile şofer, dar o să accept orice job”, a spus Stelian Ducan din Arad.

image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite