Sute de persoane cer înfiinţarea unor magazine sociale în toate localităţile Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Ligii Judeţeane a Pensionarilor Arad au organizat o întâlnire la Nădlac cu toate cluburile pensionarilor din Centrul de Coordonare Nădlac care cuprinde localităţile Pecica, Semlac, Şeitin şi Peregu Mare.

Din partea Ligii Judeţene a Pensionarilor Arad au fost prezenţi prof. Ilie Cerna, preşedintele de onoare a Ligii şi Costică Corodescu, prim vicepreşedinte al Ligii care au făcut o instruire şi o pregătire pe probleme specifice de organizare a activităţilor cluburilor de pensionari având în vedere noua organizare şi a responsabilităţilor rezultate din Centrul de Coordonare Nădlac, anunţând totodată că şef al acestui Centru a fost desemnat Andrei Ianecsko, preşedintele Clubului Orăşenesc al Pensionarilor Nădlac.

La eveniment a participat şi primarul Vasile Ciceac, care este preşedintele de onoare al Clubului Orăşenesc al Pensionarilor Nădlac, dar şi primarul localităţii Semlac, Letiţia Stoian.

De asemenea a participat şi vicepreşedintele Clubului Orăşenesc al Pensionarilor, Gheorghe Suciu. Acesta, alături de alţi pensionari au solicitat o acţiune mai hotărâtă a Ligii pentru înfiinţarea în toate localităţile a unor magazine sociale.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite