Sute de bijuterii şi obiecte de artă confecţionate manual vor fi expuse la Festivalul Hand Made

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă ediţie a Festivalului Hand Made urmează să-şi deschidă porţile la sfârşitul acestei săptămâni. Evenimentul va avea loc în complex Armonia şi sunt invitaţi să participe peste 40 de expozanţi.

Asociaţia WWMP care organizează acest eveniment a anunţat că dat fiind faptul că acest festival a prins contur și proporții surprinzătoare, toamna aceasta ediţia se va loca la centrul comercial Armonia.

“Așa cum v-am obișnuit, acest festival va aduce în fața publicului arădean obiecte de decor, bijuterii neconvenționale, obiecte de artă, obiecte și accesorii vestimentare inedite cât și felurite alte exponate de manufactură. La ediția aceasta vom îmbrățișa participanți din Arad cât și din Timișoara, Oradea, Cluj și nu numai”, a declarat Patriciei Tulcan, coordonator proiecte în cadrul WWMP Grup România.

Cu o listă de peste 40 de participanți din patru județe, Festivalul din acest an aduce Arad-ul pe harta orașelor cu un puternic curent de promovare a tinerilor realizatori de manufactură, un element care ne bucură și ne încurajează să investim continuu în îmbunătățirea condițiilor de participare la acest eveniment.

Deschiderea oficială a acestui festival va avea loc vineri, la ora 12.00. “În prezența participanților, organizatorilor și publicului vizitator ne punem speranța să inaugurăm unul dintre cele mai importante evenimente locale din toamna aceasta”, a adăugat Patriciei Tulcan, coordonator proiecte în cadrul WWMP Grup România.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite