GALERIE FOTO Sute de arădeni la „Noaptea Muzeelor”. Printre aceștia s-a aflat și Stefy pantofarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de arădeni au vizitat în noaptea de sămbătă spre duminică, instituțiile de cultură din municipiul Arad. Printre cei care au făcut acest lucru s-a aflat și Ștefi pantofarul, cunoscut pentru actele de caritate pe care le-a făcut, dar și pentru faptul că i-a confecționat o pereche de pantofi președintelui, Traian Băsescu.

Acesta este pasionat de artă.

„Vreau să vizitez tot ce se poate în această seară. Am ieșit cu câțiva prieteni care sunt pasionați de istorie și de artă. Și mie îmi place foarte mult de aceea nu am vrut să ratez această noapte”, spune Ștefy pantofarul pe numele adevărat Ștefan Filipaș.

Acesta a lăsat lucrul deoparte, deși de multe ori îl prinde miezul nopții reparând pantofi și a studiat cu atenție tot ceea ce avea expus Muzeul din Arad, dar și operele de artă de la Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol” Arad.

Click aici pentru galerie foto!

image
image
image

Reprezentanții Complexului Muzeal Arad spun că în acest an la „Noaptea Muzeelor” au fost mai mulți vizitatori decât anul trecut. „În acest an am avut mulți vizitatori, în timpul anului vin mai puțini deși taxa de intrare este de doar 2 lei pentru adulți și 1 leu pentru copii”, spun reprezentanții Complexului Muzeal.

„Noaptea Muzeelor” s-a desfășurat fără probleme, doar un mic incident a avut loc, la Științele Naturii, când doi copii au rupt un obiect din peștera amenajată.

  

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite