Sute de arădeni au fost informați despre riscurile infectării cu HIV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul demarat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad (DGASP), privind riscurile infectării cu HIV/SIDA se apropie de final.

Proiectul se va încheia la sfârșitul lunii noiembrie. Timp de 14 luni, peste 600 de persoane au beneficiat de serviciile oferite de către organizatori iar  o parte dintre ei și-au efectuat și testul HIV.

De asemenea, în cadrul acestui proiect au fost înființate șapte rețele de sprijin în Arad, Curtici, Conop, Sântana, Șimand, Șiria și Pecica. Prin acest proiect cei de la DGASPC Arad au dorit să sensibilizeze autoritățile locale să se implice, deoarece este important să se conștientizeze faptul că există persoane vulnerabile care necesită sprijin.

„În acest proiect s-au implicat toți cei care au avut ceva de spus, printre care și persoane importante care fac parte din autoritățile locale. Noi, ca serviciu social ajutăm comunitatea locală, susținem și creăm proiecte după nevoia comunității locale” a precizat dr. Edita Iuhasz, director general DGASPC Arad. 


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite