Sute de fiole de anabolizante descoperite la frontieră într-un microbus moldovean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Substanţe anabolizante descoperite la frontieră
Substanţe anabolizante descoperite la frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, într-un mircobuz ce transporta colete din Republica Moldova, având ca şi destinaţie Irlanda, 240 comprimate cu substanţe anabolizante şi 150 fiole, interzise prin lege conform ordinului Agentiei Nationale Anti-doping din România.

Cetăţeanul german, în vârstă de 39 ani a vrut să iasă din ţară pe la Vama Vărşand, azi dimineaţă în jurul orei cinci. Conform documentelor de însoţire prezentate la control, şoferul microbuzului efectua un transport de colete din Republica Moldova pentru mai multe firme din Irlanda. În urma controlului, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit o cutie de carton, care continea 240 comprimate de “Turanabol” si “Danbol” precum şi 150 de “Testosteron”, “Sustanol” si “Nandrolona”, aflate pe lista substanţelor interzise ale Agenţiei Naţionale Anti-doping din România. Şoferul a declarat că nu ştia nimic de existenţă substanţelor anabolizante.

„În urma controlului specific efectuat asupra compartimentului de marfă au fost descoperită o cutie de carton ambalată într-o coală de hârtie având desenate pe ea motive specifice sărbătorilor de iarnă, care conţinea 240 de comprimate cu substante anabolizante şi 150 de fiole, aflate pe lista substanţelor interzise”, a declarat Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Marfa fost ridicată în vederea continuării cercetărilor de către poliţiştii de frontieră arădeni. Barbatul este cercetat pentru infracţiunea de introducere şi scoatere ilegal din ţară fără drept, de substanţe anabolizante.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite