Suspecții în cazul furtului de un milion de euro de la Ploiești au fost reținuți la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat patru români suspecţi în  cazul furtului de 1 milion de euro, instrumentat de poliţiştii din judeţul Prahova. Suspecţii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul IPJ Arad.

Suspecţii cu vârste cuprinse între 24 şi 32 ani, s-au prezentat la vama Nădlac pentru a ieşi din ţară. Este vorba de doi bărbaţi şi două femei care erau pasageri într-un autocar ce avea ca destinaţie Spania.

La controlul de frontieră s-a constat că cetăţeanul român Viorel G., în vârstă de 39 de ani, era în atenţia poliţiştilor din Prahova, fiind suspect în furtul milionului de euro. Poliţiştii de frontieră au găsit asupra acestuia şi a altor trei persoane din autocar, suma de 10.000 de euro.

Suspectul a declarat că banii pe care îi deţine sunt o parte dintr-o sumă de 10.000 euro găsită şi luată dintr-o groapă aflată în apropierea unei balastiere, sumă de care avea cunoştinţă şi soţia sa, aflată în acelaşi mijloc de transport.

Totodată, acesta a mai declarat că bani au mai fost împărţiţii altor două persoane întrucât nu aveau conoştinţă de suma ce o poate deţine la ieşirea din România.
 
„Faţă de cele patru persoane, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, fiind predaţi unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, a declarat comisar Ioan Mareş, purtător de cuvânt al IJPF Arad.     

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite