Studenta criminală visează să se mărite cu traficantul în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă faptul că își dorește să nască în libertate, Carmen Bejan, studenta la Medicină acuzată de omor și profanare de morminte, visează să se mărite cu traficantul de droguri. Aceasta speră să fie eliberată pentru a putea să își oficializeze relația.

Conform unor surse judiciare, Carmen Bejan se cunoaște cu Claudiu Șatran de doar câteva luni. Relația a început după ce deținutul i-ar fi trimis criminalei câteva scrisori la care Carmen nu a ezitat să îi răspundă. S-au vizitat de câteva ori la geam iar la scurt timp, s-au declarat în concubinaj, pentru a putea beneficia de vizitele intime.

“Orice persoană privată de libertate, în anumite condiții, poate primi vizite intime cu soțul/soția, concubinul/concubina, odată pe trimestru, timp de două ore”, explică Ioan Iovescu, purtător de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranță Arad.

Nici o legătură cu Sergiu Florea

Deși inițial se vehicula că tatăl copilului este cel alături de care a și comis crima, fostul ei iubit, Raul Sergiu Florea, aceleași surse povestesc că studenta criminală nu mai păstrează legătura cu acesta.

“Nu și-au scris și nu și-au mai vorbit deloc de când au fost încarcerați. Ei s-au și acuzat reciproc de faptă în fața instanței”, au susținut sursele.

Criminala nu consumă carne

Cât despre viața tinerei din spatele gratiilor, există voci care susțin că aceasta s-a acomodat și își petrece aproape toată ziua citind. Deși a ucis și tranșat cu sânge rece trupul unui bărbat de etnie romă din Timiș, Carmen Bejan nu se atinge de carne.
“Este foarte slabă, pentru nu consumă carne. Este vegetariană”, povestesc justițiarii.

Deținuta speră ca va fi lăsată în libertate, mai ales că tatăl copilului ei se va elibera în aprilie. Conform acelorași surse, traficantul i-ar fi promis fetei că imediat ce va fi liberă, vor locui împreună în casa sa din localitatea Pecica, unde își vor crește împreună copilul.

Tribunalul Arad urmează să decidă în data de 16 ianuarie dacă va da curs cererii deținutei. În caz contrat, aceasta, conform procedurii, va fi transportată la Penitenciarul Spital din Rahova, unde va adduce pe lume copilul și totodată va rămâne acolo până când copilul va împlini un an. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite