Stres maxim pentru elevii care nu au reușit să își încheie anul școlar la toate materiile. De astăzi încep corigențele. Vezi aici programul.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii care nu au obţinut medii de trecere la una sau mai multe materii de-a lungul anului şcolar, vor trebui să susţină în această perioadă corigenţele.

Astfel, pentru anul şcolar 2010-2011, perioadele de desfăşurare a examenelor de corigenţă sunt următoarele: elevii claselor a VIII-a în zilele de 25 şi 26 august; clasele terminale de liceu, clase din învăţământul profesional (anul de completare) în zilele de 10 şi 11 august, iar clasele din învăţământul primar, clase din învăţământul gimnazial şi liceal (altele decât cele terminale), clase din învăţământul profesional (şcoala de arte şi meserii – învăţământ special), clase din şcoala postliceală şi de maiştri îşi vor susţine corigenţele în perioada 29 august – 2 septembrie 2011.

Elevii din clasa a VIII-a, care au susţinut şi promovat examenul de corigenţă, se pot înscrie la admiterea în clasa a IX-a, pe locurile rămase libere, în a treia etapă de admitere. Elevii corigenţi din clasele terminale de gimnaziu şi de liceu şi cei din anul de completare, care nu pot participa la sesiunea de corigenţe stabilită pentru aceste clase în luna august, se pot înscrie la sesiunea generală de corigenţe, din perioada 29 august - 2 septembrie 2011. Elevii corigenţi din clasele terminale de gimnaziu, liceu şi învăţământ profesional, care s-au prezentat la sesiunea de corigenţe pentru aceste clase din luna august şi nu au promovat examenul de corigenţă, vor fi declaraţi repetenţi şi nu mai au dreptul să se prezinte la sesiunea din 29 august - 2 septembrie 2011.

Elevii din clasele terminale de liceu, care au susţinut şi promovat examenul de corigenţă, se pot înscrie pentru examenul de Bacalaureat, a doua sesiune de examen 2011, în data de 12 august 2011.
„Conducerile unităţilor şcolare din Arad vor aduce la cunoştinţa cadrelor didactice şi elevilor graficul de desfăşurare a examenelor de corigenţă şi vor afişa acest grafic la avizierul unităţii de învăţământ”, a declarat prof. Laura Putnic, purtător de cuvânt al ISJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite