Străzile Andreescu, Vidu şi Călugăreni vor fi închise traficului rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În curând vor începe lucrările
În curând vor începe lucrările

Noi șantiere vor începe în municipiul Arad. Este vorba despre lucrări pe străzile Andreescu, IoanVidu şi Călugăreni. Toate acestea vor fi închise circulaţiei autovehiculelor, mai puţin a celor care aparţin riveranilor, pentru o perioadă de 30 de zile, în intervalul 17 octombrie - 16 noiembrie.

În această perioadă, Compania de Apă Arad va continua lucrările începute pe strada Vasile Milea de reabilitare a reţelei publice de canalizare menajeră, precum şi a racordurilor şi branşamentelor aferente.

„Astfel, pentru lucrările de pe strada Andreescu se va închide traficul rutier începând de la intersecţia cu strada Ioan Vidu până la intersecţia cu strada Vasile Milea, lăsându-se circulaţia vehiculelor să se desfăşoare fără obstacole pe strada Ioan Vidu. În momentul în care vor începe lucrările pe strada Ioan Vidu, circulaţia se va desfăşura în condiţii normale pe strada Andreescu. Lucrările pe strada Călugăreni ar putea determina închiderea circulaţiei atât în perioada în care este închisă circulaţia pe strada Andreescu, cât şi în perioada în care se execută lucrările pe strada IoanVidu, dar nu se va menţine închisă pe toată perioada lucrărilor de pe celelalte două străzi”, spune Bruno Biringer, ofițer de comunicare al Companiei de Apă.

Acesta mai precizează că lucrările mai sus menţionate sunt finanţate din bugetul propriu de investiţii pe anul 2011 al Companiei de Apă Arad.




Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite