Arad: Strategie eco pentru tonele de gunoi din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii beneficiază de sistemul de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje, începând de astăzi, prin amplasarea a 30 de puncte de colectare în diferite zone ale oraşului. Proiectul

Arădenii beneficiază de sistemul de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje, începând de astăzi, prin amplasarea a 30 de puncte de colectare în diferite zone ale oraşului. Proiectul aparţine Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu SC Polaris SA şi Primăria Municipiului Arad.
Culorile colectării selective pe care arădenii le vor recunoaşte pe conteinerele amplasate în municipiul Arad sunt următoarele: hârtia la albastru, plasticul şi metalul la galben şi sticla la verde. În cursul zilei de mâine, la Arad va fi prezentă şi Caravana Colectării Selective.
„Sub sloganul Intră în joc! Colectează selectiv deşeurile de ambalaje!, de propunem să informăm populaţia asupra importanţei şi necesităţii colectării selective a deşeurilor de ambalaje generate în gospodării. În acest sens am demarat o campanie de informare care se va desfăşura în mai multe oraşe ale ţării până pe data de 17 octombrie”, a declarat în această dimineaţă Sorin Popescu, director general la Eco-Rom Ambalaje.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite