Arad: Stranierele ICIM-lui se acomodează cu echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Stranierele ICIM-lui se acomodează cu echipa
Arad: Stranierele ICIM-lui se acomodează cu echipa

Americanca Jessyka Burs și grecoaica Stavroula Prassa au făcut primele antrenamente sub comanda lui Ioannis Diamantakos.

Oficialii ICIM-ului și-au făcut primele impresii despre noile achiziții. În ceea ce o privește pe Jeesyka Burks, directorul tehnic Dan Moraru a observat că e nevoie de mai multă pregătire fizică: ”Îi place atacul, dar ratează mult, probabil din cauza pregătirii fizice precare. De asemenea, ea a suferit in trecut o operatie de menisc, iar în urma unui consult făcut de doctorul Trocan, acesta nu s-a arătat foarte încântat de modul în care arată zona afectată”. Prassa a dovedit ca este o jucătoare cerebrală, pe care arădenii se vor baza în noua stagiune. ”Știe baschet, cu siguranță ne va fi foarte utilă. Sunt mulțumit de ce poate această jucătoare", a Moraru.

Două absențe
Lotul ICIM-ului așteaptă să fie completat cu Bilijana Slavic, așteptată la Arad săptămâna viitoare, și cu Ndeye Sene, în cantonament cu naționala Senegalului. ICIM se pregătește pentru turneul din Cehia, programat săptămâna viitoare la Trutnow.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite