De 1 Mai, Ştrandul Neptun se deschide pe ritmuri de folk şi cu intrare liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt doar două zile până când ştrandul îşi deschide porţile. Inaugurarea noului sezon vine cu cea de-a VII-a ediţie a Festivalului de Muzică Folk, şi cu o zi de gratuitate pentru toţi cei care-şi vor petrece 1 Mai-ul pe ştrand.

În aceste zile, s-au făcut ultimele retuşuri pentru ca totul să fie gata pentru 1 Mai. În noul sezon estival, arădenii vor fi nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar pentru a avea acces la zona bazinelor. Forajul pentru apă termală a adus modificări semnificative în principala zonă de agrement a Aradului. Una dintre cele mai importante noutăţi pentru iubitorii de ştrand stă în mutarea bazinului pentru copii în zona comercială, dar şi extinderea zonei actuale a bazinelor către zona Micălaca.

Inaugurarea de duminică adduce în faţa arădenilor pe Nicu Alifantis şi Ilie Stepan, invitaţii speciali ai Festivalului de Muzică Folk. Alături de ei, pe scena amenajată în zona comercială a Ştrandului Neptun vor cânta Angela şi Liliana Darocz, Cristian Bordaş, Maris, Daniel Julean şi Nelu Pitic, Horia Crişovan, Raul Cârstea, Constantin Neculae şi Marius Baţu.

Aşa cum ne-am obişnuit şi de această dată, conform tradiţiei, în prima zi a sezonului intrarea va fi liberă pentru toţi vizitatorii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite