Șpăgarii AC/DC au fost scoși de sub urmărire penală, din lipsă de probe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, acuzaţi că au pretins și luat mită de la cei din staff-ul tehnic al AC/DC, au fost scoşi de sub urmărire penală, din lipsă de probe.

Cei 10 angajaţi ai CNADNR, care erau în tură, în momentul în care staff-ul tehnic al trupei AC/DC a părăsit ţara, prin vama Nădlac, au fost cercetaţi penal, pentru luare de mită, după ce un individ ce s-a recomandat ca făcînd parte din staff-ul tehnic al trupei Ac/Dc, ar fi reclamat că lucrătorii de la cântar, le-au cerut şoferilor bani, pentru că aceştia nu ar fi avut achitate rovignietele. Ulterior, ancheta s-a restrâns doar la patru angajaţi, care se aflau pe tura de pe sensul de ieşire din România.

“S-a dispus neânceperea urmăririi penale faţă de cei 10 făptuitori cercetaţi pentru luare de mită, din cadrul ADNR, pentru că nu s-a putut dovedi existenţa  acestei fapte. S-a procedat la identificarea întregului staff tehnic,  niciunul nefiind persoana care a sesizat telefonic ambasada României din Paris .

Se pare că acea persoană nici nu există pentru  că s-a prezentat sub altă identitate. Niciun şofer neavând numele  sub care s-a înregistrat sesizarea”, a declarat Codrin Gavra, procuror sef sectia penala , Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, procuror. 
 
Citește mai multe detalii despre acest scandal în ediția de astăzi Adevărul de Seară Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite