Şpăgarii în uniformă, rămân de sărbători acasă. Cercetarea se va face în libertate.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii de frontieră au fost aduși la Parchet
Polițiștii de frontieră au fost aduși la Parchet

Curtea de Apel Timişoara, care a judecat recursul Parchetului care a cerut instanţei arestarea celor patru agenţi ai Poliţiei de Frontieră, acuzaţi că au luat şpagă de la transportatorii care tranzitau vama arădeană Turnu, a hotărât respingerea recursului.

Tribunalul Arad a decis, luna trecută,  cercetarea în stare de libertate a agenţilor Bogdana Marian, Emil Dragoş, Alexandru Sabău şi Claudiu Sigheti pe motiv că nu reprezintă un pericol pentru ordinea publică.

Monitorizările în acest caz au început încă din vara acestui an. Şoferii mai multor microbuze au sesizat Parchetul în legătură cu faptul că le sunt cerute sume cuprinse între 10 şi 50 de euro, pentru a fi lăsaţi să treacă în Ungaria.

Unul dintre şoferii puși într-o astfel de situație a reușit să-i filmeze la sfârșitul săptămânii trecute pe frontieriștii care i-au cerut diferite sume de bani. Înregistrările video au fost aduse procurorilor, în urma cărora frontieriștii au fost aduși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad pentru audieri.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite