Arad: Şosele închise cu flori şi tobogane de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Şosele închise cu flori şi tobogane de copii
Arad: Şosele închise cu flori şi tobogane de copii

Locul maşinilor a fost luat de tarabele meşterilor populari, ale vânzătorilor de produse tradiţionale şi ale florarilor.

După ce în urmă cu aproape o lună de zile municipalitatea a încercat pentru prima dată închiderea totală a unei străzi din municipiu pentru amplasarea unui târg de produse tradiţionale, de Zilele Aradului, administraţia locală a decis închiderea circulaţiei pentru trei zile chiar pe Bulevardul Revoluţiei şi străzile adiacente.

Astfel, începând de noaptea trecută şi până duminică seara, între primărie şi teatru, locul maşinilor a fost luat de chioşcuri şi terase, târg de antichităţi şi produse tradiţionale, expoziţie de flori şi ateliere de pictură în aer liber. Şi în Piaţa Avram Iancu vor fi amenajate în acest sfârşit de săptămână tobogane uriaşe şi alte atracţii pentru copii, motiv pentru care străzile adiacente vor fi şi ele afectate de restricţii de circulaţie.

Păreri împărţite

În vreme ce conducătorii auto şi-au început ziua cu nervi şi contestând decizia primăriei, unii dintre arădeni apreciază ca bine venită transformarea bulevardului în zonă pietonală. „Pe lângă că pe o grămadă de străzi se circulă cumplit din cauza spărturilor, au mai închis şi bulevardul. Nu oferă nici o alternativă, dar închid traficul. Azi va fi dezastru”, a declarat nervos Iosif Murgea, un şofer arădean. „Foarte bine că mai învăţăm şi noi ceva din vest. E frumos aşa cu chioşcuri şi cu tarabe, loc de promenadă adevărat”, a spus Marinela Pop, o arădeancă.

Mai multe străzi afectate


Traficul auto se va închide după cum urmează: Piaţa Avram Iancu, str. N. Bălcescu,  Bd. Revoluţiei  până la str. Xenopol, Str. 1 Decembrie 1918 de la intersecţia cu Bd. Decebal spre Bd. Revoluţiei, Str. Xenopol dinspre Bd. Revoluţiei spre Bd.Decebal şi Str. Romul Veliciu din Bd. Vasile Milea spre Bd. Revoluţiei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite