Soluții de criză: crenguțe de brad pentru sărbători, vândute la kilogram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crenguțe de brad la kilogram
Crenguțe de brad la kilogram

La Arad comercianţii s-au gândit la soluţii de criză pentru a-şi  vinde brazii. Cei care se mulţumesc să aibe, în casă, de Crăciun,  crenguţe de brad, le pot cumpăra la kilogram.


În schimb, arădenii care vor un pom de Crăciun pot alege între unul autohton şi unul adus din Danemarca, care poate costa şi 800 de lei. “Sunt brazi la kilogram, legătura asta e 40 de lei, are 4 kg, uite ce frumoase sunt, ce culoare au acele”, a spus Mihai Pop, comerciant.

Preţul pare să fie mai ales pentru buzunarul pensionarilor. “Asta vom avea în loc de brad, o coroniţă, costa 12 lei, e mult mai ieftin decât un brad. Vreau şi eu să-mi miroase în casă a brad, de Crăciun”, a spus Maria Iacob, cumpărător.

Pieţele din Arad s-au umplut de brazi. Pomii aduşi din judeţele limitrofe costă între 10 şi 100 de lei. În schimb, brazii din Danemarca, mai bogaţi şi mai rezistenţi pot ajunge la câteva sute de lei. Cei mai mulţi arădeni îşi vor cumpăra bradul de Crăciun  săptămâna viitoare. Speră ca preţurile să scadă cu până la 40 la sută până în ajun de sărbători.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite