Arad: Şoferii de taxi acuză comunitarii de nesimţire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Şoferii de taxi acuză comunitarii de nesimţire
Arad: Şoferii de taxi acuză comunitarii de nesimţire

Cazul fostului taximetrist Florin Patcău, bătut de doi poliţişti comunitari, i-a îngrozit pe şoferii de taxi din Arad şi le-a dezlegat limbile.

Ilie Şod este taximetrist de 18 ani. El afirmă că nu practică o meserie tocmai uşoară, pentru că, spune el, este tot timpul în pericol. Ilie a povestit că, în urmă cu o lună, era şi el la un pas să păţească ce i s-a întâmplat lui Florin Patcău.

„Am parcat pe o trecere de pietoni din zona pieţei mari, lângă Catedrala Ortodoxă veche. La doar câteva minute, au venit doi poliţişti comunitari la mine şi au început să mă înjure. Pe un ton ridicat şi cu vorbe vulgare, mi-au spus că nu staţionez unde trebuie şi să plec de pe trecerea de pietoni cât mai repede. Eu sunt un om calm, de aceea nu am ripostat. Puteam să fiu eu în locul colegului nostru Florin. Îl cunosc, deoarece e imposibil, după atâţia ani de taxi, să nu ne ştim. Îmi pare rău de el şi vreau ca cei doi poliţişti să fie pedepsiţi. Nu este normal comportamentul lor”, a spus Ilie Şod.

Un alt şofer de taxi e de părere că vinovaţi în acest caz sunt cei de la primărie care au angajat oameni cu astfel de caractere tocmai la Poliţia Comunitară. „Să nu ne mirăm că s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu colegul nostru. La comunitari nu sunt decât nişte oameni fără şcoală care habar nu au pe ce lume trăiesc. Să vă uitaţi puţin la celelelate ţări europene cum arată un poliţist comunitar, ce ţinută are şi cum se comportă”, a explicat taximetristul Florea Memet.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite