Slovacii, ungurii şi românii s-au înfrăţit culinar la Pecica într-o expoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Găluştele slovăceşti, salamul de Nădlac şi obiectele meşteşugăreşti, apreciate la expoziţia de la Pecica. Expoziţia de produse tradiţionale de la  ,,Zilele oraşului Pecica” a fost o reuşită. Produsele au fost oferite de către producători din judeţul Arad şi din localitatea Bătania din Ungaria.

De pe mese nu au lipsit produsele alimentare, produsele de patiserie şi cofetărie, lactatele, produsele apicole, produsele de panificaţie, florile, pomii fructiferi, împletiturile din nuiele, tricotaje şi obiecte meşteşugăreşti tradiţionale. Expoziţia a fost organizată într-un cort special amenajat amplasat pe Platforma Pieţei Agroalimentare din Pecica.



,,La această expoziţie au participat şi producători din oraşul nostru cu produsele tradiţionale din Nădlac şi care şi-au „etalat” şi prezentat produsele lor, găluştele slovăceşti (kysnutie haluske), salamul tradiţional şi salamul de sălaş din Nădlac. Produsele nădlăcanilor au fost foarte bine primite şi apreciate atât de către ofocialităţi cât şi de către vizitatori”, spune Gheorghe Suciu din Nădlac.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite