Singurul român rege la masa de poker a jucătorilor lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul arădean se pregăteşte pentru cea mai mare confruntare a vieţii sale de până acum
Tânărul arădean se pregăteşte pentru cea mai mare confruntare a vieţii sale de până acum

Gabriel Redei va pleca peste câteva zile spre Australia, pe banii organizatorilor unuia dintre marile campionate mondiale. Este unicul român care participă la cel mai mare campionat de poker

Tânărul arădean şi-a câştigat participarea la acest campionat jucând pe site de poker online un pachet în valoare de 16.000 dolari. Potul îi asigură participarea la Live Event Aussie Million în Australia, unde premiul întâi valorează 2.200.000 de dolari. La doar 28 de ani, Gabriel Redei are ocazia să se aşeze la masa de poker cu cei mai buni jucători ai lumii. Gabriel Redei va pleca în Australia pe 19 ianuarie.

„Site-ul de jocuri de poker mi-a plătit avionul, cazarea şi intrarea la turneu, care costă 8.000 de dolari. Sunt, cel puţin deocamdată, singurul român care pleacă la acest turneu. M-am calificat la acest eveniment dintre cei 665 de jucători cu care am jucat online. S-a jucat în sistem Head-hunter, adică a contat să fii pe primul loc şi să fi scos cât mai mulţi competitori din joc. Concurenţi au fost din întreaga lume. Turneul a durat cinci ore fără pauze”, a explicat Gabriel Redei. Tânărul arădean va avea ocazia să-i cunoască personal pe greii acestui joc, cum sunt Negreanu, Bootman sau Antonius Tom Dawn Durr.

Citiţi povestea singurului român care împarte masa de poker cu jucători grei, în:

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite