Sindicatul „Solar” trebuie să plătească Primăriei Arad aproximativ un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primaria municipiului Arad trebuie să primească de la sindicatul „Solar” , aproximativ un milion de euro. Aceştia au pierdut un proces printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă, care arată că a ocupat ilegal Piaţa Soarelui din cartierul Micălaca, în perioada 2006-2007.

Edilul a anunţat că sentinţa a fost dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justitie, iar aceasta dă dreptul Primariei la evacuarea necondiţionată a Sindicatului „Solar“ de pe suprafaţa de 2.646 de metri pătraţi ocupată ilegal.

Sindicaliştii trebuie sa plătească, potrivit sentinţei, 4.109.634 de lei cu titlu de taxă de ocupare a domeniului public şi penalităţile de întârziere aferente.
„De multe ori, in Arad, s-au tratat sentimental unele probleme, printre care si cea a Pieţei Soarelui. În acest caz nu s-a ţinut cont de faptul că sindicatul în cauză a ocupat domeniul public fără să plătească un leu”, spune Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad.

Tot acesta a afirmat că în anul 2005, Consiliul Local Municipal a decis să transfere Piaţa Solară în administrarea SC Târguri Oboare Pieţe, pentru a permite modernizarea zonei.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite