UPDATE Un bărbat din Arad și-a executat iubita și cumnata, apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 68 de ani a împușcat-o mortal pe concubina lui și pe cumnata acesteia. Ulterior, agresorul s-a sinucis. Evenimentul s-a petrecut în orașul arădean Pecica. Polițiștii se află acum la fața locului pentru a face verificările necesare.

UPDATE 16:20
Numele agresorului este Ladislau Farcaș și a mai fost condamnat, în trecut, pentru furt. Arma folosită în acest atac a fost o Zastava de calibru 9 milimetri. Se pare că bărbatul a căutat-o pe fosta lui concubină, mergând cu bicicleta până la magazinul în fața căruia a provocat tragedia.

UPDATE 15:45 Bărbatul ucigaș era de etnie rromă și nu avea antecedente penale, însă apropiații femeii ucise spun că acesta era violent și că se certa adesea cu fosta concubină.

Crimele s-au petrecut în orașul Pecica, acolo unde locuiește fostul ministrul al Administrației și Internelor,  Constantin Traian Igaș.

UPDATE 14:40 Bărbatul lucra în Austria și se pare că totul s-a întâmplat din cauza geloziei. Femeia ucisă nu mai era concubina acestuia de ceva vreme. Totul s-a întâmplat în fața unui magazin din orașul arădean Pecica. 
„Din primele cercetări am aflat că bărbatul care a tras cu pistolul avea vârsta de 68 de ani și muncea în Austria. Fosta concubină a acestuia avea 45 de ani, iar cumnata concubinei puțin peste 40 de ani. Cazul a fost preluat de parchetul de pe lână Tribunalul Arad, iar la această oră se efectuează cercetări la fața locului pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat Nicolae Bătrân, șeful IPJ Arad.

Agresorul și concubina au murit pe loc, iar cumnata acesteia a murit în drum pe spital.

Nu se știe deocamdată dacă bărbatul avea sau nu permis de port armă.

Revenim cu amănunte.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite