Şi-a prelungit paşaportul ilegal pentru care a plătit 100 de euro ştampila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană din România la care valabilitatea paşaportului era prelungită în fals, ştampilele aplicate nefiind conforme cu cele aflate în uz.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani care călătorea ca pasager în autocarul unei firme de transport internaţional a fost reţinut la vama Nădlac.

„La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că paşaportul prezentat de cetăţeanul român Mircea S., în vârstă de 40 de ani, avea valabilitatea paşaportului prelungită în fals, prin aplicarea a două ştampile ce ar fi conferit valabilitatea acestuia până în anul 2013. Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare s-a stabilit că ambele ştampile aplicate nu sunt conforme cu cele aflate în uz”, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al IJPF Arad.

Bărbatul a declarat că prelungirea valabilităţii paşaportului a făcut-o prin intermediul unei persoane necunoscute, în Portugalia, în schimbul sumei de 100 de euro pentru fiecare ştampilă aplicată în paşaport.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite