Şi-a cumpărat identitatea pentru a trece ilegal frontiera arădeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sârb a pus la încercare vigilenţa frontieriştilor arădeni cu un paşaport fals. Deoarece nu avea viză pentru Spaţiul Schengen, bărbatul de 32 de ani a făcut rost printr-un necunoscut de o nouă identitate, dar a fost oprit la vamă.

Poliţiştii de frontieră arădeni l-au depistat pe Dragan I., în vârstă de 32 ani, în timp ce încerca să iasă ilegal din ţară prezentând la controlul de frontieră un document de identitate fals.

„Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la cartea de identitate românească prezentată de bărbat. Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare asupra documentului de identitate prezentat s-a stabilit că acesta este fals total”, a spus Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.

Bărbatul  a declarat că documentul fals a fost procurat prin intermediul unei persoane necunoscute şi a recurs la această metodă întrucât nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen.

„Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei şi cercetării lui Dragan I. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de sta. La finalizarea cercetărilor acesta va fi prezentat procurorului, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a mai spus Leş.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite