Sfârşitul de săptămână aduce joburi pentru arădencele în căutare de locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna martie debutează cu o ofertă bogată de locuri de muncă la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad. Aproape şase sute de joburi sunt puse la bătaie, majoritatea în domeniul textilelor şi confecţilor.

Vineri, arădencele în căutarea unui job, vor avea ocazia să o facă la bursa locurilor de muncă, dedicată exclusiv femeilor. „Prin această acţiune Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad urmăreşte creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă, în special în rândul femeilor cu sau fără studii superioare. Pe lângă medierea directă în cadrul bursei între persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatori, acţiunea urmăreşte informarea persoanelor interesate privind  măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare, respectiv, informarea şi consilierea profesională, medierea muncii, formarea profesională, consultanţa şi asistenţa pentru începerea unei activităţi independente sau iniţierea unei afaceri”, a spus Mihaela Jude, inspector comunicare în cadrul AJOFM Arad.

Bursa îşi va deschide porţile vineri, 11 martie la restaurantul Bucegi (fosta sală Bingo),  strada Gării nr. 11,  între  orele 9.00 și 12.00.

Numărul şomerilor a scăzut

Aradul are cu mai puţin de aproape 600 de şomeri faţă de luna trecută. În prezent, judeţul nostrum înregistrează un număr de 10.113 de şomeri şi o rată a şomajului de 4,71%, iar situaţia de pe piaţa muncii se arată cu mult mai promiţătoare decât în ultimii doi ani.
Aproximativ 600 de joburi vacante sunt oferite arădenilor în această săptămână.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite