Sezonul promoţiilor cucereşte magazinele arădene de îmbrăcăminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii au început să caşte ochii la promoţiile care încep să apară
Arădenii au început să caşte ochii la promoţiile care încep să apară

Supermarketurile promit reduceri semnificative, iar arădenii caută prin buzunare banii rămaşi după sărbătorile de iarnă. Sezonul colecţiei de iarnă a luat sfârşit, urmează sezonul reducerilor să-i ia locul.

Vitrinele marilor magazine găzduite de Bulevardul Revoluţiei au fost acoperite cu anunţuri care afişează „Reduceri”, iar pasionaţii de cumpărături s-au pregătit deja să-şi înnoiască garderoba. Mult-aşteptata perioadă a reducerilor este stabilită între 15 ianuarie- 15 aprilie, conform reglementărilor legale, dar şi a obiceiurilor preluate din Vest.

„Ce ştiu este că trebuie notificată primăria pentru a-mi vinde la reducere marfa. A fost un decembrie destul de bun, dar nu poate fi comparat cu cel din 2008. Reduceri vor fi la colecţia de iarnă, urmând ca după terminarea stocului, în funcţie de vânzări, să ne pregătim încet pentru sezonul de primăvară”, a declarat Lucian Ster, patronul unui magazin de haine noi din Micălaca.

Reducerile rămân pe alocuri doar în vitrină

Pentru unele magazine însă preţurile reduse rămân simple promisiuni afişate în vitrine. Clienţii atraşi de reclame care anunţă reduceri de până la 75 la sută trebuie să fie pregătiţi pentru ca, la casă, produsele să fie încasate la preţul afişat înaintea sezonului promoţional. Bugetul mic permite însă unui număr scăzut de arădeni să profite de perioada reducerilor de iarnă. „Mergeţi la câteva magazine să vedeţi cum preţurile diferă faţă de promoţie. Pe raft solexul era 40 de lei, iar la casă s-a făcut 78 de lei. Pun asta pe faptul că s-a uitat modificarea preţului de promoţie”, povesteşte Paula Velciu, o arădeancă din zona Intim.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite