Sentinţa în procesul primarului Gheorghe Falcă a fost amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Alba au amânat, astăzi, pronunţarea unei soluţii în procesul în care primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, este acuzat de fapte de corupţie. Instanţa urmează să se pronunţe în data 21 mai.

Reprezentantul Biroului de Presă al Tribunalului Alba au declarat că instanţa a decis amânarea pronunţării soluţiei pentru data de 21 mai. Iar decizia de amânare a fost luată din cauza volumului foarte mare a concluziilor scrise depuse în acest dosar.

Astfel, magistraţii au considerat că au nevoie de un termen mai lung pentru a lua o decizie.

Procesul a fost strămutat de la Arad la Alba, la sfârşitul lunii februarie 2011 în urma unei solicitări a procurorilor DNA, care au considerat că procesul nu ar putea fi judecat în condiţii acceptabile din punctul lor de vedere la Tribunalul Arad.

Primarul Gheorghe Falcă a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în 2007, pentru fapte de corupţie. Alături de acesta au mai fost trimişi în judecată Francisc Demeter, administrator al SC Elecon Plus SRL Arad, Radu Gavril Vasil, director al aceleiaşi firme, şi Florica Mioara Popa, şef Serviciu Administrare Patrimoniu în cadrul Primăriei Arad. Falcă este acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite