Şefi noi la Serviciul de Ordine Publică şi Rutieră din cadrul Poliţiei Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Rutier şi Serviciul Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad au şefi noi în urma concursurilor organizate pentru ocuparea celor două funcţii de conducere.

Astfel, în urma probelor susţinute, comisarul de poliţie Dorin Goilean este noul şef al Serviciului Rutier, iar comisarul şef de poliţie Romulus Bâlc va ocupa funcţia de şef al Serviciului Ordine Publică.

Comisarul Dorin Goilean este absolvent al Facultăţii de Drept, specializarea ştiinţe juridice, şi al unui curs postuniversitar, specializarea management. Noul şef al Poliţiei Rutiere Arad este încadrat la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad din anul 1995. Iniţial acesta a lucrat ca ofiţer  pe linie de investigare fraude, iar din anul 2006 a ocupat funcţia de consilier juridic  al instituţiei.

Comisarul şef Romulus Bâlc este încadrat în MAI din anul 1990, a lucrat ca ofiţer la Serviciul de Poliţie Transporturi Arad, iar ulterior ca ofiţer specialist în cadrul Compartimentului Inspecţie Internă din cadrul IPJ Arad şi adjunct al Secţiei nr. 1 de Poliţie. Şeful Serviciului Ordine Publică este absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri MAI, al Facultăţii de Drept şi al unui curs postuniversitar, specializarea drept penal, în cadrul Universităţii Oradea.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite