Secțiile Spitalului Matern se vor muta pe strada Vicențiu Babeș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Matern este acum pe strada Episcopiei
Spitalul Matern este acum pe strada Episcopiei

Secţiile de obstetrică, ginecologie şi neonatologie, din cadrul Spitalului Matern se vor muta în imobilul în care avea sediu Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. Imobilul, care trebuie eliberat până în luna noiembrie, va fi supus unui amplu proces  de reparare şi consolidare, urmând să fie recompartimentat după cerinţele impuse pentru noua destinaţie.

Consilierii județeni au și votat proiectul care prevedea mutarea. „Din proiectul de modernizare a sistemului sanitar arădean face parte inclusiv această mutare. Clădirea fostului Spital Matern este revendicată şi trebuia să găsim o soluţie” , spune Nicolae Ioţcu, preşedintele CJA.

Pentru a putea demara lucrările, Consiliul Judeţean anunţă retragerea dreptului de administrare a unor instituţii care aveau sediul pe strada Vicenţiu Babeş, nr. 11 – 13. Este vorba despre Direcţia Judeţeană de Evidenţa Persoanelor, Instituţia Prefectului, Consiliul Local Municipal Arad, Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Filiala Judeţeană Naţională de Cruce Roşie Română.

„Pentru eliberarea imobilului au fost trimise notificări de către Consiliul Judeţean Arad la instituţiile care au în administrare directă spaţii din imobilul respectiv, acestea confirmând disponibilizarea spaţiilor pe care le deţin în prezent. Excepţie de la această mutare face lotul 2 de clădire, care rămâne în administrarea DGASPC”, mai spune Ioţcu.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite