Arad: Secțiile de votare au fost verificate de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

508 secții de votare de pe raza județului Arad au fost verificate de pompierii arădeni pe linia respectării legislației PSI.

În această perioadă, personalul Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Vasile Goldiş” al Judeţului Arad a executat controale specifice pentru respectarea măsurilor de securitate la incendiu la localurile unde se constituie birouri electorale şi secţii de votare.


Prin aceste verificări s-a dorit identificarea şi înlăturarea eventualelor cauze, mijloace şi substanţe periculoase care pot provoca incendii, explozii sau alte stări de pericol, concomitent cu stabilirea măsurilor de remediere a deficienţelor şi informarea autorităţilor locale despre acestea.

Potrivit inspectorilor din cadrul ISU Arad, cele mai întâlnite deficienţe care au şi fost remediate pe timpul verificărilor, sunt următoarele: căi de evacuare blocate prin depozitarea diferitelor obiecte; stingătoare cu termenul de folosire expirat; instalaţii şi panouri electrice improvizate și lipsa planurilor de evacuare în caz de incendiu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite