Primăria scoate la licitaţie 120 de locuri de parcare din cartierul Aurel Vlaicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Arad au anunţat, începerea procedurilor de licitaţie a celor 120 de locuri de parcare adiacente blocurilor în zona Făt-Frumos din Cartierul Aurel Vlaicu.

Licitaţia se va desfăşira conform unei hotărâri a consiliului local municipal, iar preţul de pornire este de 10 lei. Locatarii din zona amintită, dacă vor să participe la procedura de licitare, trebuie să depună documentele necesare, la  primărie, până în data 6 mai.

Trebuie depusă o cerere tip, care este disponibilă la camera 5 a Primăriei sau poate fi descărcată de pe pagina de internet a Primăriei.

Sunt necesare şi documente privind domiciliul sau rezidenţa, copie B.I./C.I. sau actul de proprietate, contract de închiriere în imobilul aparţinând asociaţiei de proprietari sau locatari, act de donaţie sau moştenire; copie după certificatul de înmatriculare a autovehiculului sau autovehiculelor deţinute în proprietate sau folosinţă, documente privind dreptul de folosinţă (utilizare) a autovehiculului: contract de leasing, act de donaţie, act de moştenire, contract de comodat.

  „Persoanele care au depus cerere până la 1 aprilie 2011 sunt rugate să depună o nouă cerere pentru reactualizarea datelor”,  spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite