Se pot depune cererile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii pot să îşi depună cererile pentru incălzire
Arădenii pot să îşi depună cererile pentru incălzire

Reprezentanţii Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad  au început să preia cererile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire. Plafonul maxim de venit mediu sau membru de familie până la care se acoardă ajutorul de încălzire este de 615 lei pe persoană.

Plafonul maxim de venit mediu sau membru de familie până la care se acoardă ajutorul de încălzire este de 615 lei pe persoană.

„Cererile, însoţite de actele doveditoare, vor fi depuse la Centrele pentru acordarea ajutoarelor de încălzire, organizate în municipiul Arad. Activitatea de preluare a cererilor la cele patru centre din municipiul Arad se va desfăşura conform programării pe străzi şi zile, zilnic între orele 8.00 – 17.00 şi sâmbăta între orele 9.00 – 13.00”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Formularele de cereri de ajutor pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale şi energie termică se pot ridica de la casieriile CET Arad, respectiv E-ON Gaz.

Solicitanţii care folosesc pentru încălzirea locuinţei lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri vor ridica formularele de la Centrele pentru acordarea ajutoarelor de încălzire.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite