Se întorc românii din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vama Nădlac este cea mai aglomerată
Vama Nădlac este cea mai aglomerată

În ultimele 24 de ore traficul înregistrat în  vămile arădene a crescut, înregistrându-se 28.000 de treceri ale frontierei. 19.000 dintre acestea au fost prin vama Nădlac, cel mai tranzitat punct de trecere a frontierei din judeţ.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, s-a lucrat pe patru benzi şi nu au existat timpi de aşteptare suplimentari.

”Dacă va fi nevoie noi suntem pregătiţi pentru deschiderea a şase până la opt benzi de lucru”, a mai explicat Mihaela Leş.

La rândul său, şeful serviciului de Poliţie Rutieră Arad, Adrian Lile a declarat că valorile de trafic pe DN7, între Nădlac şi Arad, respectiv Arad-Deva, au crescut tocmai datorită afluxului de cetăţeni care se întorc în ţară.

”Momentan nu există nici un fel de probleme pe acest drum şi se circulă în condiţii de iarnă. Atragem atenţia tuturor participanţilor la trafic să circule cu atenţie sporită şi să se asigure că au dotarea corespunzătoare pentru astfel de condiţii de drum”, a  adăugat Adrian Lile. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite