Societățile arădene caută confecționeri de cablaje auto și muncitori necalificați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad va organiza o nouă bursă a muncii , de această dată la cererea şi cu sprijinul unei societăţi cu capital austriac. Bursa Muncii va avea loc săptămâna viitoare, în localitatea Chişineu-Criş.

 Evenimentul se va desfăşura în incinta Sălii de Sport din strada Gării, numărul 52, din localitate, cu începere de la ora 9.00. 

Persoanele interesate de mai multe informaţii se pot adresa AJOFM. Șomerii arădeni sunt astfel invitați la noua bursă pentru a studia locurile de muncă puse la bătaie de către agenții economici. Aceștia au anunțat că cea mai mare solicitare o au pentru confecționerii de cablaje auto și muncitorii necalificați. 

“Agenţia are înregistrate în  această perioadă 298 de locuri de muncă vacante, dintre care, 228 sunt în municipiu. Punctul de lucru al agenţiei din oraşul Sebiş pune la bătaie 22 de oferte, cel din Chişineu-Criş, 36, iar cel de la Lipova, 12 locuri de muncă. Cele mai multe oferte sunt cele pentru muncitori necalificaţi, lăcătuşi mecanici, confecţioneri, montatori subasamblare şi agenţi de securitate”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt la AJOFM Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite