Școala Generală “Avram Iancu” a început înscrierile pentru clasa I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preșcolarii se pot înscrie în clasa I
Preșcolarii se pot înscrie în clasa I

Școala Generală “Avram Iancu” Arad face începând de astăzi înscrieri pentru clasa I, anul școlar 2010-2011 la secretariatul instituției, zilnic între orele 9.00-15.00 (tel0357407084).

Reprezentanții instuției au anunțat că toate cursurile se vor desfășura de dimineață. “Părinții pot opta pentru copiii lor la un program prelungit în care elevii să primească și o masă caldă, oferită la cantina școlii. Învățătorii au o experiență bogată iar de-a lungul anilor au întreprins o calitate didactică deosebită”, a declarat în această dimineață Pompiliu Moldovan, directorul Școlii Generale “Avram Iancu”.

Elevii pot urma opțional limba engleză, limba germană sau limba franceză începând cu primul an de studii. Din clasa a III-a, micuții pot să învețe, tot opțional tainele informaticii.

“Aria noastră curiculară se extinde și la activități extrașcolare cum sunt pregătirile suplimentare la limba română, matematică, limba engleză, în vederea participării la concursuri, precum și dansuri populare, educație muzicală și plastică”, a adăugat Pompiliu Moldovan. Părinții care vor opta pentru Generala “Avram Iancu” trebuie să știe că instituția este cunoscută la nivel de județ ca fiind cea mai bună școală cu pregătire sportivă suplimentară. Școala beneficiază de clase de handbal, fotbal, volei ori gimnastică aerobică.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite